Špízy tří barev

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

300 g krůtích jater
300 g vepřové plece
300 g kuřecích prsíček
1 střední cibule
slanina
olivový olej
6 stroužků česneku
2 lžičky Maggi
2 lžičky sójové omáčky
2 lžičky marinády Pfefferico (Penny market)
sůl
mleté sušené chilli papričky
(veškeré uvedené koření v množství dle chuti)

Postup přípravy receptu

  1. Nachystáme 3 misky. Do každé nakrájíme na větší kusy játra, kuřecí prsa, vepřovou plec. Do všech misek nakapeme olivový olej, do plece a kuřecího masa dáme po 3 stroužcích rozetřeného česneku.

  2. Do plece přidáme 2 lžičky marinády Pfefferico a sůl, do kuřecího pak Maggi a sójovou omáčku, do jater jen čili papričky.

  3. Každou misku promícháme a necháme odstát nejlépe přes noc, ale stačí 2 hodiny. Pak střídavě napichujeme na jehly játra, slaninu, kuřecí, cibuli a vepřovou plec.

  4. Pečeme dorůžova v troubě, nebo na grilu venku na zahrádce.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!