Špenátovo-sýrový koláč

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

Těsto:
200 g hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva
125 ml studené vody
50 ml olivového oleje
sůl
Náplň:
balení mraženého listového špenátu
sůl
pepř
muškátový oříšek
2 vejce
50 ml mléka
balení mozzarely na plátky
100 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu

  1. Těsto: Všechny suroviny vypracujeme v těsto, které rozprostřeme do pekáčku nebo koláčové formy.

  2. Náplň.: Rozmražený špenát smícháme se všemi ostatními surovinami kromě mozzarelly a rozetřeme na neupečené těsto. Poklademe plátky mozzarelly a pečeme v troubě 200°C dozlatova. Horkovzduchem 180°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!