Slovinský guláš

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

400 g zadního hovězího masa
400 g vepřové plece
500 g cibule
1 kg brambor
1 palice česneku
1 bobkový list
1 lžíce mleté papriky
1 lžíce rajského protlaku
kmín
sůl
pepř
2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle osmahneme proužky cibule do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso.

  2. Maso opečeme a až se zatáhne, tak jej osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme sladkou paprikou. Přidáme rajský protlak, bobkový list a rozetřený česnek.n

  3. Podlijeme asi 2 dcl vody a dusíme.

  4. Když je maso skoro měkké, přidáme oloupané a nakrájené brambory. Dusíme do měkka.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!