Skořicové sušenky II.

Recepty, Cukroví

Suroviny

225 g změklého másla
200 g krupicového cukru
2 vejce
330 g hladké mouky
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
Na obalení:
100 g třtinového cukru
2 lžičky mleté skořice

Postup přípravy receptu

  1. Máslo s cukrem utřeme dohladka, jedno po druhém zašleháme vejce, přidáme vanilkový cukr a nakonec přisypeme prosátou mouku s práškem do pečiva.

  2. Těsto ušleháme dohladka a poté z něj pomocí lžíce tvoříme hromádky, které obalujeme ve směsi cukru a skořice.

  3. Na plech klademe sušenky s dostatečnými rozestupy, kvůli máslu se totiž roztečou do stran. Pečeme při 180°C asi 12 minut (horkovzduch). Samozřejmě hlídáme!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!