Skořicové mandle

Recepty, Cukroví

Suroviny

- hrst mandlí – loupaných
- 2 lžičky skořice
- lžíce agáve (seženete ve zdravé výživě)
- kokosový cukr – podle chuti (seženete ve zdravé výživě)

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané a ještě vlhké (loupu je hned po tom, co je vytáhnu z vody) mandličky dáme do misky a nejprve přidáme agáve.

  2. Pořádně směs promícháme, aby se agáve dostalo na všechny mandličky (začnou lepit). Pak přidáme kokosový cukr a opět promícháme, nakonec přidáme i skořici. Vše promícháváme, a pokud jsou mandle moc vlhké, můžeme přidat ještě více skořice nebo cukru.

  3. Podle chuti klidně přidejte kokosový cukr, ale ne agáve, protože by krusta byla moc vlhká a skořice by stékala. Hrajte si!

  4. Rozprostřeme mandličky v sušičce a sušíme asi 15 hodin. Máte se na co těšit, pokud znáte vůni a chuť mandlí v cukru!!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!