Rybí pánvička s fazolkami

Recepty, Ryby

Suroviny

400 g filetů z tresky
150 g fazolových lusků
2 vejce
2 lžíce smetany
2 lžičky sojové omáčky
sůl
pepř
pažitka
60 g goudy
olej

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky překrájíme na menší kousky a necháme je asi 5-8 minut povařit. Scedíme je a dáme okapat. Vejce rozšleháme v misce a přimícháme smetanu, sojovou omáčku, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme i nasekanou pažitku.

  2. Tresku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme asi 2 lžíce oleje a kousky ryby necháme osmahnout.

  3. Pak k rybě přisypeme okapané fazolky a vše rovnoměrně zalijeme připravenou vaječnou směsí. Navrch nasypeme sýr nastrouhaný nahrubo.

  4. Pánev přiklopíme poklicí a necháme na mírném ohni asi 10 minut, až vejce ztuhnou a sýr se na povrchu rozteče.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!