Rybí pánvička s fazolkami
Recepty, RybySuroviny
- 400 g filetů z tresky
- 150 g fazolových lusků
- 2 vejce
- 2 lžíce smetany
- 2 lžičky sojové omáčky
- sůl
- pepř
- pažitka
- 60 g goudy
- olej
Postup Rybí pánvička s fazolkami
Postup přípravy receptu
-
Fazolky překrájíme na menší kousky a necháme je asi 5-8 minut povařit. Scedíme je a dáme okapat. Vejce rozšleháme v misce a přimícháme smetanu, sojovou omáčku, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme i nasekanou pažitku.
Tresku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme asi 2 lžíce oleje a kousky ryby necháme osmahnout.
Pak k rybě přisypeme okapané fazolky a vše rovnoměrně zalijeme připravenou vaječnou směsí. Navrch nasypeme sýr nastrouhaný nahrubo.
Pánev přiklopíme poklicí a necháme na mírném ohni asi 10 minut, až vejce ztuhnou a sýr se na povrchu rozteče.