Rybí karbanátky v láku

Recepty, Ryby

Suroviny

1 kg filé nebo jiné ryby
2 hrsti strouhanky
2 žloutky
2 velké cibule
sůl
koření do karbanátků
trošku majoránky
Nálev:
1 l vody
3 dl octa
2 bobkové listy
3 hřebíčky
8 kuliček nového koření
8 lžiček worcesteru
1 malá feferonka (nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Umeleme filety.

  2. Do misky přidáme veškeré koření a pomleté filety. Vše řádně pomícháme, uděláme karbanátky a obalíme ve strouhance.

  3. Karbanátky opečeme na oleji.

  4. Vychladlé karbanátky klademe s nakrájenou cibulí ve vrstvách do sklenice. vše zalijeme lákem a necháme uležet 2 dny.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!