Rybí karbanátky v láku
Recepty, RybySuroviny
- 1 kg filé nebo jiné ryby
- 2 hrsti strouhanky
- 2 žloutky
- 2 velké cibule
- sůl
- koření do karbanátků
- trošku majoránky
- Nálev:
- 1 l vody
- 3 dl octa
- 2 bobkové listy
- 3 hřebíčky
- 8 kuliček nového koření
- 8 lžiček worcesteru
- 1 malá feferonka (nemusí být)
Postup Rybí karbanátky v láku
Postup přípravy receptu
-
Umeleme filety.
Do misky přidáme veškeré koření a pomleté filety. Vše řádně pomícháme, uděláme karbanátky a obalíme ve strouhance.
Karbanátky opečeme na oleji.
Vychladlé karbanátky klademe s nakrájenou cibulí ve vrstvách do sklenice. vše zalijeme lákem a necháme uležet 2 dny.