Rybí filé v alobalu

Recepty, Ryby

Suroviny

4 ks rybího filé
2 větší mrkve
2 větší cibule
sůl
kmín
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Na 4 stejně velké kusy si připravíme alobal, ne něj položíme rybí filé, které osolíme, přidáme půlku (jedno filé) na hrubo nakrájené cibuli.

  2. Na každou takto připravenou porci si nastrouháme na jemno mrkev (může být i na hrubo, já ji spíš škrábu škrabkou na brambory). Mrkve dáme taky půlku, dle chuti můžeme víc i méně.

  3. Každou porci posypeme kmínem a polijeme jemně olivovým olejem.

  4. Filé řádně uzavřeme v alobalu, aby nic nevyteklo.

  5. Dáme na pekáč a podlijeme vodou a vložíme do trouby, kde filé necháme asi tak při 180°C asi 1-1,5 hodiny. Podáváme ještě teplé, jako přílohu můžeme podávat hranolky nebo brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!