Rybí filé s tomatovým kaviárem, sušenými rajčaty a fetou
Recepty, RybySuroviny
- 4 porce rybího filé
- 4 sušená rajčata v oleji okapaná
- 5 lžiček tomatového kaviáru
- 50 g feta
- máslo
- vývar
- citrónová šťáva
Postup Rybí filé s tomatovým kaviárem, sušenými rajčaty a fetou
Postup přípravy receptu
-
Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a zprudka opečeme na másle.
Předáme do zapékací misky.
Máslový výpek zalijeme asi 150 ml vývaru, přidáme lžičku tomatového kaviáru a necháme redukovat.
Mezitím potřeme každý plátek filé lžičkou tomatového kaviáru, poklademe proužky sušených rajčat a přikryjeme tenkými plátky fety.
Zredukovaný výpek odstavíme a přidáme ještě kousek másla, aby zhoustl.
Přelijeme jím filé a vložíme do rozehřáté trouby (230°C) asi na půl hodiny zapéct.
Podáváme s bramborovým pyré.