Rybí filé s tomatovým kaviárem, sušenými rajčaty a fetou

Recepty, Ryby

Suroviny

4 porce rybího filé
4 sušená rajčata v oleji okapaná
5 lžiček tomatového kaviáru
50 g feta
máslo
vývar
citrónová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Filé osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a zprudka opečeme na másle.

  2. Předáme do zapékací misky.

  3. Máslový výpek zalijeme asi 150 ml vývaru, přidáme lžičku tomatového kaviáru a necháme redukovat.

  4. Mezitím potřeme každý plátek filé lžičkou tomatového kaviáru, poklademe proužky sušených rajčat a přikryjeme tenkými plátky fety.

  5. Zredukovaný výpek odstavíme a přidáme ještě kousek másla, aby zhoustl.

  6. Přelijeme jím filé a vložíme do rozehřáté trouby (230°C) asi na půl hodiny zapéct.

  7. Podáváme s bramborovým pyré.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!