Rybí filé na rajčatech s bazalkou

Recepty, Ryby

Suroviny

kvalitní rybí filé bez kostí 2 kostky nebo 2 filety
máslo (Rama)
sůl
Vegeta
pepř
1 velká cibule
1 velké sladké rajče
10 lístků čerstvé bazalky
nové brambory

Postup přípravy receptu

  1. Na másle orestujeme cibuli nakrájenou na tenká půlkroužky. Přidáme osolenou a opepřenou rybu a dusíme do poloměkka. Potom vhodíme nakrájené rajče a vše společně dodusíme.

  2. Pozor- zeleninu na skus, ne na kaši. Můžeme ještě podle chuti dosolit a dopepřit.

  3. Na závěr vhodíme lístky bazalky a jen prohřejeme. Podáváme s novými brambory vařenými na páře, mohou zůstat ve slupce


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!