Řízky plněné pečenými rajčaty a Hermelínem

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

krůtí stehno (horní)
pečená rajčata
1 Hermelín
100 g šunky
4 stroužky česneku
pepř
sůl
Na obalení:
hladká mouka
2 vejce
strouhanka
olej na smažení
fólie

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí stehno vykostíme, kůži ořežeme. Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem. Řízky naskládáme na sebe, zabalíme do fólie a dáme do druhého dne do lednice.

  2. Řízky rozložíme, poklademe šunkou, pečenými rajčátky, plátky Hermelínu. Přeložíme a obalíme v trojobalu.

  3. Smažíme pozvolna na oleji, dáme osušit na ubrousek a můžeme podávat, třeba s bramborovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!