Ředkvičková omeleta

Recepty, Ostatní

Suroviny

svazek ředkviček
3 vejce+ 2 lžíce mléka
1/2 Hermelínu
5-6 cherry rajčátek
50 g libové slaniny
jarní cibulka
sůl
pepř
olej nebo máslo

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme tenké plátky. Slaninu nakrájíme na kousky, cibulku a rajčátka na kolečka.

  2. Na pánev dáme trošku tuku a vložíme ředkvičky. Posypeme slaninou a cibulkou. Minutku necháme restovat. Vše zalijeme rozšlehanými, osolenými a opepřenými vejci s mlékem.

  3. Pánev přikryjeme a pozvolna opékáme, neobracíme. Když vejce lehce ztuhnou, rozložíme na jednu polovinu rajčátka a plátky Hermelínu.

  4. Necháme omeletu dojít a přesuneme na talíř. Přehneme polovinu omelety na sýr. Posypeme nakrájnou natí z cibulky a můžeme ihned horké podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!