Ředkvičková omeleta
Recepty, OstatníSuroviny
- svazek ředkviček
- 3 vejce+ 2 lžíce mléka
- 1/2 Hermelínu
- 5-6 cherry rajčátek
- 50 g libové slaniny
- jarní cibulka
- sůl
- pepř
- olej nebo máslo
Postup Ředkvičková omeleta
Postup přípravy receptu
-
Ředkvičky omyjeme, osušíme a nakrájíme tenké plátky. Slaninu nakrájíme na kousky, cibulku a rajčátka na kolečka.
Na pánev dáme trošku tuku a vložíme ředkvičky. Posypeme slaninou a cibulkou. Minutku necháme restovat. Vše zalijeme rozšlehanými, osolenými a opepřenými vejci s mlékem.
Pánev přikryjeme a pozvolna opékáme, neobracíme. Když vejce lehce ztuhnou, rozložíme na jednu polovinu rajčátka a plátky Hermelínu.
Necháme omeletu dojít a přesuneme na talíř. Přehneme polovinu omelety na sýr. Posypeme nakrájnou natí z cibulky a můžeme ihned horké podávat.