Raffaello pyramida
Recepty, CukrovíSuroviny
- 150 g mletého kokosu
- 50 g strouhaného kokosu
- 100 g rýžových vloček
- 50 g másla
- 100 g obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj)
- 50 g fruktosy (moučkové)
- 25 g vanilkové fruktosy (,,vanilkový cukr light)
- mleté mandle na obalení
Postup Raffaello pyramida
Postup přípravy receptu
-
Rýžové vločky namočíme do horké vody, aby změkly. Poté vymačkáme přebytečnou vodu a necháme vychladnout.
Smícháme s ostatními surovinami a propracované těsto necháme v chladu odpočinout, aby nám ztuhlo a lépe se s ním pracovalo.
Poté tvarujeme kuličky a obalujeme v mletých mandlích.
V ledničce vydrží 3-5 dní a nebo je můžeme zamrazit a mlsat celoročně.