Páteční sbohem šéfe
Recepty, Vepřové masoPostup Páteční sbohem šéfe
Postup přípravy receptu
-
V pátek to zapíchneme o něco dříve a u řezníka či supermarketu si necháme ukrojit cca 500-600 gr vepřové krkovičky (bez kosti). Doma nejdříve zjistíme zda-li se doma nevyskytuje naše stará. Pokud né, tak ihned krkovičku nakrojíme na dva 250 gramové plátky, osolíme a posypeme je sezamovými semínky. Necháme trošku odležet.
Mezi tím si připravíme klasické brambory (sůl+kmín).
Následně si otevřeme jedno orosené pívo a ihned ho vykřópneme.
Poté maso obalíme v móce a usmažíme.
Brambory taktéž uvaříme.
Usmaženou krkovičku dáme na chvilku odpočinout do tróby.
A dáme si jedno další orosené.
V závěru si vypneme mobilofóra a naklačíme vše do hlavy!!!
Pivíčko popíjíme průběžně - samozřejmě.