Párky s dijonskou omáčkou

Recepty, Ostatní

Suroviny

3 vídeňské párky
2 menší mrkve
1 cibule
4 jarní cibulky
3 PL dijonské hořčice
150 ml sladké smetany
200 ml zeleninového nebo kuřecího vývaru
olej
máslo
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Párky, mrkev, cibuli a jarní cibulky nakrájíme na kousky velikosti sousta.

  2. Na oleji opečeme párky a vyjmeme je.

  3. Na pánev k výpeku přidáme máslo, na něm orestujeme cibuli, mrkev a jarní cibulky a zalijeme vývarem.

  4. Vaříme cca 10 minut, poté vmícháme hořčici a smetanu, dochutíme a vrátíme zpět prohřát párky. Zelenina by měla být na skus, ne rozvařená.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!