Omeleta s kukuřicí a cibulkou

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

3 vejce
ahůdková cibulka
čtvrt sáčku mražené kukuřice (může být i z konzervy)
olivový olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rozkvedláme vejce, dle chuti osolíme a opepříme. Nalijeme na pánvičku a uděláme omeletu.

  2. Mezitím na druhé pánvi necháme rozehřát olivový olej, nakrájíme celou lahůdkovou cibulku. Cibulku necháme orestovat, dokud nebude měká.

  3. Poté k ní přisypeme kukuřici (v případě, že používáme mraženou, nemusíme přilévat vodu, ale v případě kukuřice z konzervy doporučuji trochu podlít vodou) a restujeme, dokud kukuřice není prohřátá.

  4. Poté opět podle chuti osolíme a opepříme. Na talíř dáme omeletu a na ni hotovou směs. Přeji dobrou chuť.:)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!