Mražená polévková směs
Recepty, Zeleninová jídlaSuroviny
- Mrkev
- celer
- petržel
- pórek
- květák
- brokolice
- hrášek
- fazolky zelené
- kukuřice
- růžičková kapusta (zelené natě)
- sáčky na tlačenku
Postup Mražená polévková směs
Postup přípravy receptu
-
Pórek nakrájíme na kolečka, kapustičky na čtvrtky nebo poloviny, podle velikosti, kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle nebo v robotu.
Zelené natě posekáme nadrobno, květák a brokolici rozebereme na růžičky a všechnu zeleninu postupně dáme do velké nádoby, kde jí můžeme pořádně promíchat.
Připravené tlačenkové sáčky směsí naplníme, uvážeme a dáme zamrazit. Potom už jen ukrajujeme - jde to dobře -vždy potřebné množství do všech polévek.