Miniomeletky s opečeným kachním masem

Recepty, Ostatní

Suroviny

2 vejce
1 lžíce jogurtu
sůl
bílý pepř
hrášek
cca 100 g pečeného kachního masa (zbytek z oběda)
cherry rajčátka
pažitka
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na troške oleja opečieme na malé kocôčky nakrájané pečené alebo varené mäso.

  2. Vajcia vyšľaháme s jogurtom, korením a soľou. Vylejeme ich na rozohriaty olej v malej panvičke (s priemerom asi 13 cm), posypeme hráškom a upečieme omeletku.

  3. Omeletku dáme na tanier a posypeme kocôčkami opečeného mäsa.

  4. Posypeme pažitkou a ozdobíme paradajočkami.

  5. Podávame so zeleninovým šalátom.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!