Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 250 g kuřecího masa
- 150 g pikantní klobásy
- 200 g žampionů
- 200 g másla
- 150 g hladké mouky
- olej
- sůl
- pepř
Postup Kuřecí steak s klobásou a žampiony
Postup přípravy receptu
-
Nejdřív nakrájíme plátky, které pořádně rozklepeme, osolíme a opepříme. Klobásu a žampiony nakrájíme na plátky.
V pánvi maso zprudka z obou stran opečeme. Maso vyndáme, dáme na pánev klobásu a restujeme do doby, než bude klobása opečená. Pak přidáme žampiony nakrájené na plátky. Hotové vyndáme na talíř.
Omáčku uděláme tak, že do výpeku přidáme máslo a zahustíme hladkou moukou. Přidáme zpět opečené maso, opečené žampiony, klobásu a necháme dusit do měkka. Nakonec dochutíme.
Podáváme s hranolky či bramborami.