Kuřecí ragú s pórkem, fazolemi a kukuřicí

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

400 g kuřecího masa (stehenní řízky)
1 cibule
1 pórek
1-2 lžičky chilli pasty
200 ml drůbežího vývaru
tymián
1 konzerva červených fazolí s kukuřicí v tomatové omáčce
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme a orestujeme.

  2. Přisypeme k masu pórek nakrájený na nudličky, vmícháme chilli pastu, tymián, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Před koncem přidáme fazole s kukuřicí i s tomatovou omáčkou a společně krátce provaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!