Kuřecí ragú s pórkem, fazolemi a kukuřicí
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 400 g kuřecího masa (stehenní řízky)
- 1 cibule
- 1 pórek
- 1-2 lžičky chilli pasty
- 200 ml drůbežího vývaru
- tymián
- 1 konzerva červených fazolí s kukuřicí v tomatové omáčce
- sůl
- olej
Postup Kuřecí ragú s pórkem, fazolemi a kukuřicí
Postup přípravy receptu
-
Maso očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, vložíme maso, osolíme a orestujeme.
Přisypeme k masu pórek nakrájený na nudličky, vmícháme chilli pastu, tymián, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Před koncem přidáme fazole s kukuřicí i s tomatovou omáčkou a společně krátce provaříme.