Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí prsa
2 hrsti čerstvých lišek
1 cibule
2 větší kyselé okurky
300 g uvařených brambor
sladká smetana
dijonská hořčice
olej
máslo
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na kostky nakrájená kuřecí prsa osmahneme do zlatova na pánvi, vyjmeme a uchováme v teple.

  2. Na stejnou pánev přidáme kousek másla, na něm osmahneme cibulku, přidáme houby a na kostičky nakrájené kyselé okurky.

  3. Po změknutí hub vložíme na kostky nakrájené vařené brambory s masem a vše zalijeme sladkou smetanou rozmíchanou 3:1 s dijonskou hořčicí.

  4. Provaříme a dochutíme.

  5. Po okurkách je omáčka krásně navinulá.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!