Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 2 kuřecí prsa
- 2 hrsti čerstvých lišek
- 1 cibule
- 2 větší kyselé okurky
- 300 g uvařených brambor
- sladká smetana
- dijonská hořčice
- olej
- máslo
- sůl
Postup Kuřecí ragú s liškami a kyselými okurkami
Postup přípravy receptu
-
Na kostky nakrájená kuřecí prsa osmahneme do zlatova na pánvi, vyjmeme a uchováme v teple.
Na stejnou pánev přidáme kousek másla, na něm osmahneme cibulku, přidáme houby a na kostičky nakrájené kyselé okurky.
Po změknutí hub vložíme na kostky nakrájené vařené brambory s masem a vše zalijeme sladkou smetanou rozmíchanou 3:1 s dijonskou hořčicí.
Provaříme a dochutíme.
Po okurkách je omáčka krásně navinulá.