Kuřecí prsa s ostružinami a černým jeřábem (bez tuku)
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 2 kuřecí prsní řízky bez kůže
- 200 g ostružin
- 100 g černého jeřábu
- 2 lžíce balzamikového krému
- sůl
- pepř
- cukr
- kurkuma
Postup Kuřecí prsa s ostružinami a černým jeřábem (bez tuku)
Postup přípravy receptu
-
Maso naklepeme, osolíme a opepříme a lehce poprášíme kurkumou. Opečeme nasucho na nepřilnavé pánvi. Uchováme na teple.
Na stejnou pánev vložíme kuličky černého jeřábu, mírně podlijeme vodou tak, aby kuličky byly z poloviny potopené a povaříme asi 5 minut.
Přidáme ostružiny a vaříme zase asi 5 minut. Ochutíme solí, pepřem, balzamikovým krémem a cukrem. Množství koření se odvíjí od toho, jak sladké je ovoce.
Servírujeme s grilovanou dýní.