Kuřecí prsa s ostružinami a černým jeřábem (bez tuku)

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí prsní řízky bez kůže
200 g ostružin
100 g černého jeřábu
2 lžíce balzamikového krému
sůl
pepř
cukr
kurkuma

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme a lehce poprášíme kurkumou. Opečeme nasucho na nepřilnavé pánvi. Uchováme na teple.

  2. Na stejnou pánev vložíme kuličky černého jeřábu, mírně podlijeme vodou tak, aby kuličky byly z poloviny potopené a povaříme asi 5 minut.

  3. Přidáme ostružiny a vaříme zase asi 5 minut. Ochutíme solí, pepřem, balzamikovým krémem a cukrem. Množství koření se odvíjí od toho, jak sladké je ovoce.

  4. Servírujeme s grilovanou dýní.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!