Kuřecí plněná kapsa se sýrem na pivu

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

3 kuřecí prsa
10 dkg tvrdého sýru (gouda nebo eidam)
olej
sůl
pepř
2 dl černého piva (kozel)
hladká mouka + voda na zahuštění.

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa omyjeme a osušíme. Opatrně je nařízneme a do vzniklé kapsy dáme sýr pokrájený na kostičky. Spíchneme párátky a maso osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm osmahneme z obou stran dozlatova. Poté ho přendáme na pekáček, kde ho podlijeme pivem. Vložíme do trouby na cca 200 ° a pečeme po dobu zhruba 30 minut.

  2. V případě potřeby zahustíme (hladká mouka+voda, pouze trochu)

  3. Podávat můžeme s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!