Kuřecí maso s krustou z arašídového másla
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 4 plátky kuřecího masa
- sůl
- pepř
- 1 cibule
- Marináda:
- 2 polévkové lžíce majonézy
- 2 polévkové lžíce arašídového másla
- 1 vejce
- 1/2 polévkové lžíce hořčice
- strouhanka
- arašídy
Postup Kuřecí maso s krustou z arašídového másla
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso nakrájíme na plátky, které nenaklepeme, osolíme je, opepříme. V misce smícháme majonézu, arašídové máslo, vejce a hořčici, plátky masa v marinádě obalíme a uložíme do lednice na uležení, nejlépe přes noc.
Na pekáček nakrájíme plátky cibule, na ni položíme plátky masa, které posypeme jemně strouhankou a arašídy.
Vložíme do trouby na 200°C a pečeme asi necelých 45 minut, občas povrch masa potřeme výpekem.