Kuřecí maso s krustou z arašídového másla

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 plátky kuřecího masa
sůl
pepř
1 cibule
Marináda:
2 polévkové lžíce majonézy
2 polévkové lžíce arašídového másla
1 vejce
1/2 polévkové lžíce hořčice
strouhanka
arašídy

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na plátky, které nenaklepeme, osolíme je, opepříme. V misce smícháme majonézu, arašídové máslo, vejce a hořčici, plátky masa v marinádě obalíme a uložíme do lednice na uležení, nejlépe přes noc.

  2. Na pekáček nakrájíme plátky cibule, na ni položíme plátky masa, které posypeme jemně strouhankou a arašídy.

  3. Vložíme do trouby na 200°C a pečeme asi necelých 45 minut, občas povrch masa potřeme výpekem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!