Kuřecí játra na cibulce a červené kapii
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 1 kg kuřecích jater
- sádlo
- 1 červená paprika
- 2 cibule
- sůl
- pepř
- chilli koření
- brambory
- kmín
- rukola
- kukuřice
- jarní cibulka
- ředkvička
- pomeranč
- citron
- šalotka
Postup Kuřecí játra na cibulce a červené kapii
Postup přípravy receptu
-
Játra umyjeme, nakrájíme. Cibuli a kapii taky nakrájíme. Rozpálíme pánev, dáme sádlo, přidáme cibuli a kapii a játra. Dělejte to opravdu na sádle a jenom chvíli, asi tak 5 minut.
Játra by se neměla dělat dlouho, popepříme, trochu chilli, na konec osolíme. Brambory uvařte a potom je na chvíli dejte do grilu. Sálat jenom polijete šťávou z citronu a pomeranče. Přidejte trochu tatarky.