Knedlo, tofu, zelo - vegan

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

1 balení marinovaného Tofu
1 sterilované zelí
1 polentový knedlík (koupíte ve zdravé výživě)
1 cibule
olej
hladká mouka
kmín
sůl
cukr

Postup přípravy receptu

  1. V kastrolu si na troše oleje osmahneme cibulku, na to hodíme nakrájené zelí se špetkou kmínu a špetkou soli, dusíme, dokud zelí nezměkne. Případně podlijeme trošičku vodou.

  2. Přidáme cukr, podle Vaší chuti, já mám raději sladko-kyselé zelí. Když je zelí hotové, zaprášíme hladkou moukou, kdo má raději nezahuštěné, mouku nepřidává.

  3. Tofu vyjmeme z obalu a na nepřilnavé pánvi opečeme bez oleje z obou stran. Kdo chce, může si přidat různé koření, třeba adžiku nebo na mletá masa, ale není to vůbec potřeba.

  4. Polentový knedlík si nakrájíme na kolečka a ohřejeme v mikrovlnce nebo v pařáčku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!