Klobáskovo - mangoldová omáčka na těstoviny

Recepty, Těstoviny

Suroviny

4 bílé grilovací klobásy (vinné, Norimberské...)
4 hrsti nakrájených mangoldových listů
1 malá cibule
4 filety ančoviček
2 stroužky česneku
150 ml smetany na vaření
trochu cherry rajčátek
trochu cukety
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi s olejem zesklovatíme na jemno nakrájenou cibuli, přihodíme na kolečka nakrájené klobásky, cuketu a posekané ančovičky, necháme opéct.

  2. Pak přidáme mangold, osolíme a necháme zavadnout.

  3. Přímícháme rozmačkaný česnek, na poloviny nakrájená rajčátka a zalijeme smetanou. Prohřejeme, dochutíme a podáváme s těstovinami posypané parmazánem nebo pecorinem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!