Klobáskovo - mangoldová omáčka na těstoviny
Recepty, TěstovinySuroviny
- 4 bílé grilovací klobásy (vinné, Norimberské...)
- 4 hrsti nakrájených mangoldových listů
- 1 malá cibule
- 4 filety ančoviček
- 2 stroužky česneku
- 150 ml smetany na vaření
- trochu cherry rajčátek
- trochu cukety
- sůl
- olej
Postup Klobáskovo - mangoldová omáčka na těstoviny
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi s olejem zesklovatíme na jemno nakrájenou cibuli, přihodíme na kolečka nakrájené klobásky, cuketu a posekané ančovičky, necháme opéct.
Pak přidáme mangold, osolíme a necháme zavadnout.
Přímícháme rozmačkaný česnek, na poloviny nakrájená rajčátka a zalijeme smetanou. Prohřejeme, dochutíme a podáváme s těstovinami posypané parmazánem nebo pecorinem.