Kanapky s tatarským biftekem - tip na Silvestra

Recepty, Předkrmy

Suroviny

500 g hovězí svíčkové naškrábané nebo nasekané
1-2 šalotky
worcester
sůl
pepř
hořčice
kečup
mletá paprika
žloutek
chléb na topinky
(kadeřavý nebo jiný) salát
petrželka
česnek na topinky
Zdroj: Blesk magazín - nejlepší chlebíčky a kanapky

Postup přípravy receptu

  1. Maso na tataráčka naškrábeme nožem nebo rozsekáme v robotu.

  2. Smícháme s nasekanou šalotkou, kořením, hořčicí, paprikou kečupem, solí a žloutkem.

  3. Z topinek vykrájíme kolečka, která ozdobíme salátem a kopečkem bifteku.

  4. Vršek bifteku posypeme nasekanou šalotkou a petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!