Indiánské kuře
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 500 g kuřecích prsou
- 150 ml pomerančového džusu nebo čerstvě vymačkané šťávy
- 4 lžíce kukuřice
- 1-2 kostičky hořké čokolády
- špetka skořice
- sůl
- olej
- Směs:
- 3 lžíce burských oříšků
- 15 mandlí
- 5 sušených meruněk
- 2 větší rajčata
- 1 kapie
- 1 feferonka (pokud vaříte pro děti, tak bez feferonky)
Postup Indiánské kuře
Postup přípravy receptu
-
Ingredience na Směs rozmixujeme na kaši. Maso jemně naklepeme a nakrájíme na malé kousky.
Rozpálíme trochu oleje na pánvi, kuřecí maso osolíme a zprudka smažíme, když maso zbělá, posypeme ho skořicí a zalijeme džusem. Uvedeme k varu, vložíme burákovo rajčatovou kaši a kukuřici. Necháme probublávat asi 10 minut, než se tekutina odpaří. Maso bude jen obalené hustou pastou.
Odstavíme z ohně, necháme v pokrmu rozpustit čokoládu a pak rozmícháme. Okamžitě podáváme s rýží.