Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou

Recepty, Ryby

Suroviny

150 g rybího filé
2 vejce
1 malá cibule
sůl
čerstvě mletý pepř
špetka mleté papriky
čerstvá pažitka
2 lžíce vody
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme lžíci oleje a vložíme nakrájenou cibuli a rybí filé. Osolíme ho, opepříme a opečeme z jedné strany do zlatova. Filé otočíme, osolíme a opepříme i druhou stranu a posypeme špetkou papriky.

  2. V misce rozšleháme vejce, přidáme dvě lžíce studené vody, mírně osolíme a vmícháme jemně nakrájenou pažitku (čás ji dáme stranou). Vejce nalijeme kolem filé a připravíme omeletu. Pánev můžeme přiklopit pokličkou, aby se lépe propekla i vrchní strana.

  3. Podáváme s bramborem posypaným zbylou pažitkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!