Dušené krůtí žaludky

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

3/4 kg krůtích žaludků
4 zelené papriky
1 červená paprika
2 svazky jarní cibulky
sádlo
sůl
koření

Postup přípravy receptu

  1. Do pánve TIGER dáme rozehřát tuk, vhodíme omyté, očištěné a na 4 stejné díly rozkrájené žaludky.

  2. Orestujeme a přidáme nakrájené papriky a jarní cibulku. Přidáme sůl a pepř. Dusíme tak dlouho, až maso změkne (pozor, žaludky jsou vždy poněkud tužší).

  3. Podle potřeby podléváme, ale zelenina, zvlášť masité“ papriky pustí šťávy dost. Nakonec jemně zahustíme Maizenou. Dochutíme podle svých zvyklostí vegetou, maggi kořením, a pod.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!