Dušené krůtí žaludky
Recepty, Pokrmy z vnitřnostíSuroviny
- 3/4 kg krůtích žaludků
- 4 zelené papriky
- 1 červená paprika
- 2 svazky jarní cibulky
- sádlo
- sůl
- koření
Postup Dušené krůtí žaludky
Postup přípravy receptu
-
Do pánve TIGER dáme rozehřát tuk, vhodíme omyté, očištěné a na 4 stejné díly rozkrájené žaludky.
Orestujeme a přidáme nakrájené papriky a jarní cibulku. Přidáme sůl a pepř. Dusíme tak dlouho, až maso změkne (pozor, žaludky jsou vždy poněkud tužší).
Podle potřeby podléváme, ale zelenina, zvlášť masité“ papriky pustí šťávy dost. Nakonec jemně zahustíme Maizenou. Dochutíme podle svých zvyklostí vegetou, maggi kořením, a pod.