Čoko-kaki zebra

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 kaki
šťáva z 1 pomeranče
200ml mangového džusu
300ml obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj + voda dle návodu)
75g rýžových vloček
50g fruktosy
2 lžíce bio kakaa

Postup přípravy receptu

  1. Kaki oloupeme a nakrájíme na kostičky.

  2. Džus a šťávu svaříme na hustější sirup, přidáme kaki a chvilku prohřejeme, aby trochu změklo.

  3. Mléko přivedeme k varu, vmícháme vločky a odstavíme.

  4. Po 10-15 min už by měly být vločky dostatečně nasáklé, přidáme fruktosu, kakao a vyšleháme do hladka.

  5. Potom už jen vrstvíme a necháme vychladit.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!