Cizrna v rajčatové omáčce s kuřecím masem
Recepty, Dietní receptyPostup Cizrna v rajčatové omáčce s kuřecím masem
Postup přípravy receptu
-
Cizrnu si namočíme den předem. Před samotným vařením je dobré vodu, ve které byla cizrna přes noc několikrát propláchnout, aby se co nejvíce minimalizoval nafukovací efekt:-). Já vařím cizrnu v tlakovém hrnci hodně do měkka cca 20- 30 minut.
Mezitím si připravím kuřecí maso na kostičky, které buď jen osolím nebo posypu grilovacím kořením.
Na pánvi si osmahnu cibulku a pak i kuřecí maso.
Mezitím již do uvařené cizrny dám rajčatový protlak /jeden nebo dva dle množství/ a dle chuti dosladím stévií či i osolím.
Nakonec smíchám kuřecí maso a směs cizrny, krátce společně povařím a dílo je hotovo.:-) Dobrou chuť