Cizrna s kuřecím masem a špenátem
Recepty, LuštěninySuroviny
- 1 konzerva cizrny
- 1 kuřecí prso
- 100 g čerstvého baby špenátu
- asi 6 cherry rajčátek
- 1-2 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- olej
- citrónová šťáva
Postup Cizrna s kuřecím masem a špenátem
Postup přípravy receptu
-
Cizrnu slijeme a v cedníku propláchneme. Necháme dobře okapat.
Maso nakrájíme na malé plátečky a v pánvi na rozehřátém oleji ho restujeme skoro doměkka.
Pak k masu přihodíme česnek nakrájený na tenké plátky, okapanou cizrnu, přepůlená rajčátka a oprané okapané listy špenátu. Vše osolíme, opepříme a necháme opékat, až špenát zavadne a cizrna se dobře prohřeje.
Rozdělíme na talíře a porce zakapeme citrónovou šťávou.