Cizrna s kuřecím masem a špenátem

Recepty, Luštěniny

Suroviny

1 konzerva cizrny
1 kuřecí prso
100 g čerstvého baby špenátu
asi 6 cherry rajčátek
1-2 stroužky česneku
sůl
pepř
olej
citrónová šťáva

Postup přípravy receptu

  1. Cizrnu slijeme a v cedníku propláchneme. Necháme dobře okapat.

  2. Maso nakrájíme na malé plátečky a v pánvi na rozehřátém oleji ho restujeme skoro doměkka.

  3. Pak k masu přihodíme česnek nakrájený na tenké plátky, okapanou cizrnu, přepůlená rajčátka a oprané okapané listy špenátu. Vše osolíme, opepříme a necháme opékat, až špenát zavadne a cizrna se dobře prohřeje.

  4. Rozdělíme na talíře a porce zakapeme citrónovou šťávou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!