Cizrna s brokolicí a ředkvičkami v červeném kari
Recepty, LuštěninySuroviny
- 1 lžíce oleje
- červená kari pasta podle chuti
- 200 ml kokosového mléka
- 1 brokolice (asi 500 g)
- 1 svazek ředkviček (asi 10 ks)
- 1 hrnek uvařené cizrny
- sůl
Postup Cizrna s brokolicí a ředkvičkami v červeném kari
Postup přípravy receptu
-
V hlubším hrnci rozehřejeme olej a rozpustíme v něm kari pastu. Zalijeme kokosovým mlékem a rozmícháme na hladkou omáčku.
Přidáme pokrájenou brokolici, ředkvičky a uvařenou cizrnu, osolíme a pod pokličkou vaříme asi 6 minut, až zelenina změkne, ale zůstane svěží a nerozvařená.
Podáváme nejlépe s rýží.