Carpaccio
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- Ingredience
- 650 g roštěnce
- Univerzální omáčka:
- 200 ml majonézy
- 1-2 KL kvalitní omáčky Worcestershire (Lea & Perrins)
- 1 KL citronové šťávy
- 2-3 PL mléka
- sůl
- čerstvě mletý bílý pepř
Postup Carpaccio
Postup přípravy receptu
-
Smísíme a našleháme suroviny na omáčku.
Vychlazené maso očistíme a nakrájíme na co nejtenší plátky.
Maso rozložíme na talíře po celé ploše (bez překrývání), dobře osolíme, nalejeme na ně omáčku (kapáním z polévkové lžíce vytváříme nepravidelné obrazce). Podáváme s bílým pečivem a červeným vínem. Poznámka: Opravdu jsem tu tento recept nenašel... Další verze najdete v odkazu na zdroj v poznámce.