Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem
Recepty, RybySuroviny
- 500 g filetů z čerstvého candáta
- 120 g uzeného sýra
- 120 g uzeného lososa - plátky
- oregano
- 3 mladé jarní cibulky i s natí
- citrónová šťáva
- sůl
- olej
Postup Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem
Postup přípravy receptu
-
Filety z candáta omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.
Na pánvi rozpálíme olej, na kterém filety po obou stranách opečeme.
Opečené filety dáme do zapékací misky, lehce vytřené olejem.
Na opečenou rybu poklademe plátky uzeného lososa, posypeme oregánem a strouhaným sýrem.
Vše vložíme do trouby na cca 15 minut zapéci.
Před podáváním ozdobíme cibulkou. Podáváme s bramborovou kaší, bramborami nebo s pečivem.