Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Recepty, RybySuroviny
- 4 filety z candáta
- 2 lžíce majonézy
- libovolné koření na ryby
- hladká mouka
- olej na smažení
- sůl
- barevný pepř
- Pečená zelenina:
- červená paprika
- žampiony
- cibule
- česnek
- pórek
- cuketa
- lilek
- olivový olej
- sůl
- barevný pepř
Postup Candát v majonéze s pečenou zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Filety z candáta omyjeme a pečlivě osušíme. Osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby, které do masa lehce vtlačíme.
Každý kousek ryby potřeme po obou stranách majonézou, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji do zlatova.
Všechnu uvedenou zeleninu očistíme, nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme a pocákáme olivovým olejem. Důkladně promícháme a pečeme v troubě horkým vzduchem asi 10 minut na 200 stupňů.