Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Recepty, Ryby

Suroviny

4 filety z candáta
2 lžíce majonézy
libovolné koření na ryby
hladká mouka
olej na smažení
sůl
barevný pepř
Pečená zelenina:
červená paprika
žampiony
cibule
česnek
pórek
cuketa
lilek
olivový olej
sůl
barevný pepř

Postup přípravy receptu

  1. Filety z candáta omyjeme a pečlivě osušíme. Osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby, které do masa lehce vtlačíme.

  2. Každý kousek ryby potřeme po obou stranách majonézou, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji do zlatova.

  3. Všechnu uvedenou zeleninu očistíme, nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme a pocákáme olivovým olejem. Důkladně promícháme a pečeme v troubě horkým vzduchem asi 10 minut na 200 stupňů.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!