Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone
Recepty, PomazánkySuroviny
- 250 g uzeného tvarohu (Lidl)
- 100 g Mascarpone
- 50 g másla
- 1 hrst nasekané jarní cibulky
- 2 lžičky čertvé nasekané petrželky
- 1 lžíce čerstvého nasekaného kopru
- 1 stroužek česneku
- špetka bílého pepře
- 2-4 lžíce smetany ke šlehání (podle požadované hustoty pomazánky)
- sůl
- bílý pepř
Postup Bylinkový uzený tvaroh s mascarpone
Postup přípravy receptu
-
Tvaroh rozmícháme s nastrouhaným studeným máslem, necháme asi 30 minut v pokojové teplotě a spolu s mascarpone rozmixujeme.
Přidáme cibuli a bylinky, zředíme smetanou, podle chuti osolíme a necháme v lednici odležet alespoň hodinu.
Podáváme s pečivem.