Bůček s kedlubnou a mrkví v PH
Recepty, Pomalý hrnecSuroviny
- 6OO g bůčku
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 1 velká kedlubna
- 4 větší mrkve
- 1 lžíce krystalového cukru
- 1 malá lžička skořicového cukru nebo špetka skořice
- masoxový vývar dle potřeby a chuti
- 2 lžíce hladké mouky
- petrželka (nemusí být)
- drcený kmín
- sůl
Postup Bůček s kedlubnou a mrkví v PH
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na plátky, dáme na dno PH a zasypeme moukou, na ní přijde mrkev s kedlubnou, nakrájené na proužky, cukr i skořicový cukr a navrch položíme bůček v celku (nařežeme si ho na plátky až bude jídlo hotové) předem si ho prosolíme a v PH okmínujeme.
Všechno zalijeme masoxovým vývarem tak, aby bůček téměř koukal, můžeme posypat petrželkou a dosolit.
Dáme pomalit na 3 hodiny s nastavením na HIGH. Na sporáku děláme tak hodinu.