Bůček s kapsou
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1 kg bůčku
- 250 g mletého masa
- 200 g salámu dle chuti (já použila Horal)
- 1 vejce
- 1 chilli paprička
- 1 plechovku hrášku
- 1 cibule
- česnek
- koření Čarodějka
- pepř
- sůl
Postup Bůček s kapsou
Postup přípravy receptu
-
Bůček si omyjeme, vykostíme a opatrně do něj ostrým nožem prořízneme díru. Bůček osolíme, opepříme a okořeníme a dáme do chladna odpočinout.
Dále si nachystáme mleté maso: vmícháme vejce, koření, česnek, cibuli, na jemno nakrájenou papričku a hrášek.
Nachystaným mletým masem naplníme bůček. Vsuneme do mletého masa na hranolky nakrájený salám, pro jistotu zajišťuju provázkem.
Dáme do pekáčku osolíme, opepříme a posypeme kmínem.
Podlejeme vodou a pečeme na 180-200°C v zavřeném pekáči.