Bůček (naostro), pečený s chilli papričkou, podávaný s křenovým zelím

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

SUROVINY:
800 g libového bůčku
sůl
kmín
2 cibule
1 jarní cibulka
pár kousků chilli papričky
Zelí:
1 balíček kysaného zelí
1/2 PL křenu
špetka kurkumy
voda

Postup přípravy receptu

  1. Bůček vcelku vložíme do pekáčku, posypeme kmínem, hustě zasypeme pokrájenou cibulí a podlijeme vodou. Ke konci pečení přisypeme pokrájenou nať z jarní cibulky a pár koleček chilli papričky.

  2. Upečený bůček pokrájíme. Zelí podusíme, nakonec přidáme nastrouhaný křen, špetku kurkumy a zamícháme. Bůček podáváme s knedlíkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!