Zapečené kedlubny s pórkem a mozzarellou

Recepty, Zeleninová jídla

Suroviny

4 velké pórky
4 velká rajčata
2 kedlubny
125 g Mozzarelly
sůl
pepř
125 ml smetany
1/8 l mléka
100 g strouhaného tvrdého sýru
2 lžíce másla

Postup přípravy receptu

  1. Pórek nakrájíme na kolečka, rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kolečka, kedlubnu očistíme a taktéž nakrájíme kolečka, mozzarellu pokrájíme na kostičky.

  2. Formu vymažeme máslem, ve střídavých vrstvách poklademe kedlubny, rajčata a pórek, osolíme, opepříme, posypeme mozzarellou.

  3. Zalijeme mlékem se smetanou, zasypeme sýrem a poklademe kousky másla.

  4. Pečeme asi 40 minut na 160°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!