Tvarůžky ve dvojím obalu
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 600 g libového bůčku nebo vepřového mletého masa
- 300 g uzeného tvrdého sýra
- 1 lžíce Vegety
- kari koření
- 8-10 Olomouckých tvarůžků
- 120 g mletých mandlí
- 120 g strouhanky
- olej na smažení
Postup Tvarůžky ve dvojím obalu
Postup přípravy receptu
-
Maso umeleme se sýrem, ochutíme VEGETOU a kari kořením, promícháme.
Tvarůžky obalíme v hladké mouce, vejcích a strouhance smíchané s namletými mandlemi. Každý kousek zabalíme do masové směsi (asi 1 cm silné), obalíme jako řízek (hladká mouka, vejce, strouhanka s mandlemi).
Smažíme ve vyšší vrstvě oleje, podáváme s brambory a zeleninou.