Tvarohové karbanátky

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

1 listové těsto
360 g jemného tvarohu
80 g dětské krupice
4 žloutky
sůl
olej
250 g zakysané smetany

Postup přípravy receptu

  1. Tvaroh zmiešame so žĺtkami, štipkou soli, krupicou a necháme 10 minut postáť.

  2. Potom sformujeme 8 fašírok. Cesto rozvaľkáme a rozrežeme na 8 štvorcov a každý potrieme trochou oleja.

  3. Na každý položíme 1 fašírku a zabalíme. Vyprážame na oleji z oboch strán.

  4. Smotanu premiešame so štipkou soli, kto má rád, môže pridať prelisovaný cesnak. Teplé fašírky podávame so smotanou a varenými zemiakmi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!