Turnedo Negro
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 200 g hovězí vysoký roštěnec nebo rump (kýta)
- olivový olej - 1 lžička
- rybí omáčka - 1 lžička
- ústřicová omáčka 1 PL
- tmavá sojová omáčka 1 PL
- máslo - plátek
- švestkové víno - 2 PL
Postup Turnedo Negro
Postup přípravy receptu
-
Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky(2mm), velmi důkladně osušíme a dáme na předehřátou pánev s olivovým olejem.
Po minutě opékání maso otočíme, přidáme plátek másla, rybí omáčku, ústřicovou omáčku a sojovou omáčku, necháme lehce opéct a podlijeme vínem.
Přiklopíme pokličkou a necháme dojít pár minut bez zdroje tepla. Podáváme s bagetkou nebo tousty.