Turnedo Negro

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

200 g hovězí vysoký roštěnec nebo rump (kýta)
olivový olej - 1 lžička
rybí omáčka - 1 lžička
ústřicová omáčka 1 PL
tmavá sojová omáčka 1 PL
máslo - plátek
švestkové víno - 2 PL

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso nakrájíme na tenké plátky(2mm), velmi důkladně osušíme a dáme na předehřátou pánev s olivovým olejem.

  2. Po minutě opékání maso otočíme, přidáme plátek másla, rybí omáčku, ústřicovou omáčku a sojovou omáčku, necháme lehce opéct a podlijeme vínem.

  3. Přiklopíme pokličkou a necháme dojít pár minut bez zdroje tepla. Podáváme s bagetkou nebo tousty.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy