Tetina naditá krkovice

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 plátky krkovice
silný plátek celeru
klobása
hořčice
sůl
mletý pepř
kousek sádla
4 cibule
kdo má rád, i trochu sušených hub

Postup přípravy receptu

  1. Pekáček vymažeme sádlem a na dno rozdrobíme sušené houby (může být i bez nich). Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, rozprostřeme do pekáčku a lehce osolíme.

  2. Plátky masa naklepeme, lehce mázneme hořčicí, osolíme a opepříme a zavineme do nich hranolek celeru a podélně rozkrojenou čtvrtku kratší klobásy.

  3. Závitky můžeme sepnout jehlou nebo párátkem, uložíme je do pekáčku na cibuli, opepříme, lehce podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a dáme péct na 180°C. Před koncem alobal sundáme a dopečeme doměkka a dočervena.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!