Špaldovo-oříškové tofu s jarní cibulkou, červenou paprikou a rýžovými nudlemi
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- 1 špaldovo-oříškové tofu (nebo mandlovo-oříškové)
- 1/2 červené papriky
- 1 jarní cibulka
- olivový olej
- rýžové nudle
- sojová omáčka Tamari
Postup Špaldovo-oříškové tofu s jarní cibulkou, červenou paprikou a rýžovými nudlemi
Postup přípravy receptu
-
Jarní cibulku nakrájíme na kolečka a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme tofu nakrájené na kostky a červenou papriku nakrájenou na kousky. Podlijeme vodou a podusíme, cca 10 minut.
Rýžové nudle uvaříme podle návodu a scedíme. Vsypeme je do pánvičky s tofu a promícháme.
Na závěr dochutíme sojovou omáčkou Tamari.