Slanečkový salát s celerem a kapií

Recepty, Saláty

Suroviny

3 slanečkové řezy(v oleji a cibuli)
1 červená cibule
5 větších salátových brambor uvařených ve slupce
cca 4 polévkové lžíce sterilovaného celeru
2 polévkové lžíce nakrájené sterilované kapie
2 vejce natvrdo
3 polévkové lžíce majonézy
2 polévkové lžíce zakysané smetany
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané a chladné brambory nakrájíme na kostičky, filety a vejce také. Brambory, filety, vejce, kapii, celer a na jemno nakrájenou cibuli z nálevu i čerstvou červenou dáme do misky. Smícháme majonézu se zakysanou smetanou, opepříme a trošku osolíme. Touto zálivkou spojíme celý salát a dochutíme až nakonec, podle toho, jak jsou filety slané.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!