Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Recepty, RybySuroviny
- 300 g (žlutoploutvého) tuňáka sashimi kvality
- 1 větší avokádo
- Salsa:
- svazek koriandru
- 1/2 červené cibule
- 4 oválná keříková cherry rajčátka
- šťáva z 5 limet
- olivový olej
- (sůl)
Postup Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Postup přípravy receptu
-
Limetky odšťavněte.
Cibuli nakrájejte nadrobno. Rajčátka zbavte semínek a nakrájejte na drobné kostičky. Koriandr zbavte silných stonků a nasekejte.
Zeleninu, bylinky, limetkovou šťávu a olej smíchejte.
Tuňáka nakrájejte na plátky. Avokádo rozpulte, vyjměte pecku a nakrájejte na plátky. Naaranžujte na talíř. Ihned podávejte.